فصل پاییز مبارک !
آمدن فصل پاییز و ماه مهر ، ماه بهار دانش بر تمام دانش آموزان و دانشجویان و مردم ایران مبارک باد و امیدوارم پاییز 1394 براتون پر از امید و موفقیت و طراوت باشد .
آمدن فصل پاییز و ماه مهر ، ماه بهار دانش بر تمام دانش آموزان و دانشجویان و مردم ایران مبارک باد و امیدوارم پاییز 1394 براتون پر از امید و موفقیت و طراوت باشد .
۳۱ شهریور ، آخرین روز تابستان ، آغاز هفته دفاع مقدس بر همگان مبارک!
خدا رو شکر امشب ( 25 شهریور 94 ) بارش شدید باران ، حال و هوای تهران رو خیلی تازه و پر طراوت کرد!
آغاز ماه ذی الحجه ، دوازدهمین و پر فضیلت ترین ماه قمری بر شما مبارک باد!
همچنین امروز اول ذی الحجه ، سالروز ازدواج حضرت علی و فاطمه بر شما مبارک باد !
1436/12/01 - 1394/06/24
صنایعی ها من اینجا براتون تمام دسته های صنایع رو معرفی می کنم و هرچی کارخانه و صنایع در ایران وجود داره در درون یکی از این بخش ها قرار داره :
صنایع کشاورزی
صنایع سنگ
شیمیایی و پتروشیمی
شیشه و سرامیک
ماشین آلات صنعتی
صنایع برق
پزشکی وآزمایشگاهی
صنایع بسته بندی
لاستیک و پلاستیک
صنایع فلزی
پیچ و مهره
صنایع خودرو سازی
تجهیزات ایمنی
صنایع خانگی و تزئینی
صنایع چوب
تجهیزات ساختمانی
صنایع نساجی
صنایع الکتریکی
صنایع داروئی و بهداشتی
سیستمهای تهویه مطبوع
صنایع غذایی
کانی های غیرفلزی
دام و طیور
طلا و جواهرات
خدمات ویژه
حمل و نقل و بازرگانی
صنایع کشتیرانی
صنایع کاغذ و چاپ
تجهیزات و لوازم ورزشی
شرکتهای تجاری و بازرگانی
خدمات اداری
نیروگاههـــــا
ماشین های اداری
منبع : بانک اطلاعات صنایع جمهوری اسلامی ایران
اولین سرشماری صنعتی کشور ، در مرداد ماه 1342 به وسیله اداره آمار انجام شد.
امروز ۳۰ ذی القعده ، سالروز شهادت امام جواد (ع) بر شما عزیزان تسلیت باد.
دوستان عزیزم فقط ۱۰ روز تا یک سالگی دنیای مهندسی صنایع (همین سایت ) مانده است!
تاریخ تاسیس سایت دنیای مهندسی صنایع : 1393/07/01
سلام عزیزان ، امروز میخوام فرایند تولید یه محصول پر کاربرد غذایی رو براتون توضیح بدم ، بله درست حدس زدید! ماکارونی :
1- سیلوی ذخیره آرد : ابتدا آرد به مخزن های مخصوص (سیلو) توسط بونکر حمل آرد منتقل می شود. در این خصوص تعدادی سیلوی ذخیره با ظرفیت بالا تعبیه گردیده که کلیه این سیلوها ازطریق Auger انتقال ، آرد را وارد خط تولید می نماید.
2- الک، میکسر و میکروفیدر : از میکسر مخصوص (continuous) و میکروفیدر جهت مخلوط کردن آردها و مواد افزودنی نظیر گلوتن، بتاکاروتن، ویتامین ها و افزودنی های دیگر استفاده می شود. محصول عمل اختلاط آرد و موادافزودنی، وارد الک شده که دراین جا عملیات تنظیم دانه بندی و جداکردن مواد زائد مخلوط انجام می گیرد.
3- سیستم انتقال مواد اولیه : عمل انتقال توسط سیستم بلوئر انجام میشود که مکانیسم عملکرد آن Shooting مخلوط توسط فشارهوای فیلتر شده کمپرسور به سمت ماشین تولید می باشد.
4- دستگاه پرس (Press) : دستگاه پرس شامل فیلتر، ترازوی دیجیتال،کنترلر دیجیتالی آب، سیستم پلی ماتیک (Polymatic) ترکیب ابو آرد می باشد که در این سیستم استفاده از انواع آرد ها یک مزیت به حساب می آید. (چون گندم های دیوروم و آرد حاصل از آن یعنی سمولینا در ایران دارای کیفیت بالایی نیست) همچنین زمان مخلوط کردن خمیر بسیار کوتاه می باشد (حدودا 20 ثانیه). از مزایای دیگر این سیستم، (Clean in Place)CIP می باشد. به این معنا که تمامی ورودی ها، خروجی ها، لوله ها و سیلندرهای اکسترودر خمیر توسط آب و مواد قلیایی شسته می شود.
در این بخش خمیر داخل خمیر دان که مجهز به مارپیچ (Screw)ورز داده شده و با بافتی یکنواخت جهت شکل گیری به صورت رشته ای، فرمی، ورمیشل و لازانیا از قالب ها عبور داده می شود.
5- سیستم خشک کن (Drier) : پس از شکل گیری خمیر ماکارونی بصورت رشته های بلند یا کوتاه، ماکارونی بایستی خشک شود تا مقدار آب موجود در آن به حد لازم برای رسیدن به رطوبت نسبی تعادل با هوای محل نگهداری برسد که در نتیجه این عمل از سوختگی و ترک خوردگی ماکارونی جلوگیری بعمل می آید. تمام مراحل حین فرآیند از نظر میزان رطوبت و آلودگی ثانویه تحت نظارت واحد کنترل کیفیت می باشد.
6- دستگاه سرد کن(Cooler) : ماکارونی پس از خشک شدن به علت قرار گرفتن در حرارت بالا داغ بود، و به منظور جلوگیری از وارد آمدن شوک و ترک خوردگی به آن وارد دستگاه سرد کن شده، به تدریج سرد می شود تا دمای آن به حد معینی کاهش یابد.
7- سیلوی محصول(Silo ): محصول تولید شده قبل از عملیات برش و بسته بندی وارد سیلوهای ذخیره محصول می شود که در واقع در اینجا ماکارونی در مرحله استراحت قرار می گیرد. عمل خشک کردن در اینجا متوقف می گردد، در انتهای این مرحله رشته ها باید دارای دما و رطوبت یکسان در تمام قسمت ها بوده و هیچ گونه استرسی نداشته باشند، در صورت داشتن استرس رشته ها خم شده و گاهی اوقات ترک های بسیار ریزی روی سطح ماکارونی ایجاد می شود.
8-دستگاه برش و بسته بندی (Cutter & Package) : محصول ذخیره شده در سیلو وارد سیستم برش شده و توسط اره های مخصوص در اندازه ای معینی بریده می شود. پس از آن توسط پیاله های حمل وارد دستگاه بسته بندی شده بعد از توزین در لفاف های مخصوص بسته بندی (Trispafan) با توجه به شکل خاص خود قرار گرفته و بسته بندی اولیه انجام می گیرد. روی فیلم های بسته بندی اطلاعاتی از قبیل تاریخ تولید، تاریخ انقضا، سری ساخت و قیمت درج میشود که در صورت شکایات مشتریان از روی این اطلاعات ردیابی شده و برای یافتن مشکل مطرح شده در محصول پیگیری می گردد.
9- بار محصول(Storage) : کارتن ها توسط پالت و لیفتراک در قفسه های انبار مرتب گشته و شماره ساخت و تاریخ تولید، چیدمان می شود. پس از گذشت 72 ساعت قرنطینه گذاری و عملیات کنترل کیفیت ، محصولات روانه ی بازار می شود.
1394/06/22
من به تمام دانشجویان جدیدالورود رشته مهندسی صنایع تبریک می گم و امیدوارم در آینده مهندس صنایع مفیدی برای صنایع و سازمان های ایران زمین باشین عزیزان.
ورودتان به دنیای مهندسی صنایع گلباران !
شنبه 1394/06/21